Adjectives Multiple Choice Questions Set 1

Are you guys looking for Adjectives MCQs Questions for Adjectives MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Adjectives MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Adjectives MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. Rajesh is feeling very __.

A. Angrier
B. Angry
C. Angriest
D. None of these

Answer: B. Angry


Q2. The test was __ than I thought it would be.

A. Difficult
B. More difficult
C. Most difficult
D. Difficulties

Answer: B. More difficult


Q3. Lisa is wearing a……………………. shirt today.

A. sleeve
B. sleeveless
C. sleepiest
D. none

Answer: B. sleeveless


Q4. I don’t have __ friends.

A. much
B. many
C. more
D. none

Answer: B. many


Q5. The ship sustained heavy damage.

A. heavy
B. sustained
C. ship
D. damage

Answer: A. heavy


Q6. Nokia is a _ company.

A. Good
B. Best
C. Better
D. Right

Answer: A. Good


Q7. He is the __ boy in his class.

A. Oldest
B. Older
C. Old
D. None

Answer: A.Oldest


Q8. She wore a………………….. dress.

A. beauty
B. beauties’
C. beautiful
D. none

Answer: beautiful


Q9. The old man hasn’t got _ hair on his head.

A. many
B. more
C. much
D. none

Answer: much


Q10. You have asked this question several times.

A. asked
B. several
C. question
D. times

Answer: several


Q11. Amongst the three brothers, Aditya is the __

A. Tall
B. Taller
C. Tallest
D. None

Answer: Tallest


Q12. This locality is __ than ours.

A. Expensive
B. More expensive
C. Most expensive
D. None

Answer: More expensive


Q13. We saw _ animals at the zoo.

A. much
B. many
C. more
D. none

Answer: many


Q14. I’ve packed _ bottles of water.

A. many
B. more
C. much
D. none

Answer: many


Q15. Every dog has this day.

A. has
B. day
C. dog
D. Every

Answer: Every


Q16. She will live __ than him.

A. Long
B. Longer
C. Larger
D. Longest

Answer: Longer


Q17. You are so __, I am sure you can pick this up.

A. Strong
B. Fat
C. Weak
D. Thin

Answer: StrongAnswer: both (a) and (b)


Q18. How _ oranges did you put in the box?

A. more
B. much
C. many
D. none

Answer: many


Q19. I didn’t get _ sleep last night.

A. much
B. many
C. more
D. none

Answer: much


Q20. A live ass is better than a dead lion.

A. dead
B. live
C. both (a) and (b)
D. better

Answer: both (a) and (b)


Adjectives MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Adjectives PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Adjectives Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.