Adjectives Multiple Choice Questions Set 3

Are you guys looking for Adjectives MCQs Questions for Adjectives MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Adjectives MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Adjectives MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. He died a glorious death.

A. died
B. death
C. glorious
D. a

Answer: glorious


Q2. This water is double-filtered. It is the ……………………… you can get. (pure)

A. was pure
B. were pure
C. purest
D. none

Answer: purest


Q3. Our school team has had many able captains, but in my opinion, the ………………. was James. (able)

A. able
B. ablest
C. abliest
D. ablesst

Answer:ablest


Q4. The tortoise has a ………………… lifespan than any other land animal.

A. long
B. longer
C. longest
D. none

Answer: longer


Q5. Greenland is ………………… island.

A. largest
B. the larger
C. a larger
D. the largest

Answer: the largest


Q6. A small leak may sink a great ship.

A. small
B. great
C. both small and great
D. may

Answer: both small and great


Q7. You think John is thin. You should see his brother. He is ……………… (thin)

A. thin
B. thinner
C. thinnest
D. was thin

Answer: thinner


Q8. Susie is clever but Alice is the ……………….. girl in the class. (clever)

A. clever
B. more clever
C. many clever
D. cleverest

Answer: cleverest


Q9. Mt. Everest is the ………………… peak in the world.

A. high
B. higher
C. highest
D. none

Answer: highest


Q10. James is much ………………… than Peter.

A. older
B. elder
C. oldest
D. none

Answer: older


Q11. She is ………………….. ugly than you.

A. lesser
B. less
C. least
D. none

Answer: less


Q12. Could you talk ………………….?

A. quietlier
B. more quietly
C. quietly
D. none

Answer: more quietly


Q13. Each hand has five fingers.

A. Each
B. five
C. both (a) and (b)
D. none

Answer: both (a) and (b)


Q14. You must take good care of your health.

A. must
B. good
C. your
D. health

Answer: good


Q15. There are no pictures in this book.

A. are
B. no
C. in
D. book

Answer: no


Q16. The baby doesn’t look …………….. like you.

A. many
B. more
C. much
D. none

Answer: much


Q17. Can you drive any ……………..?

A. fast
B. fastest
C. faster
D. none

Answer: faster


Q18. She was the eldest of the three children.

A. three
B. was
C. She
D. children

Answer: three


Q19. We did not receive sufficient rain this year.

A. did
B. We
C. sufficient
D. year

Answer: sufficient


Q20. The old woman lives in a………………… hut.

A. small
B. smaller
C. smallest
D. none

Answer: small


Adjectives MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Adjectives PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Adjectives Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.