Adjectives Multiple Choice Questions Set 4

Are you guys looking for Adjectives MCQs Questions for Adjectives MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Adjectives MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Adjectives MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. The car is running ………………….. since it had a service.

A. more smoothly
B. much smoothly
C. many smoothly
D. smoothly

Answer: more smoothly


Q2. Your accent is the ……………………. in the class

A. worst
B. worse
C. worstty
D. none

Answer: worst


Q3. I met a nice guy yesterday.

A. I
B. met
C. guy
D. nice

Answer: nice


Q4. Sunday is the first day of the week.

A. first
B. Sunday
C. day
D. week

Answer: first


Q5.This is a very ………………. matter.

A. Importance
B. Important
C. Import
D. none

Answer: Important


Q6. My ambition is to spend the ………………… possible time working.

A. lesser
B. less
C. least
D. none

Answer: least


Q7. There are ……………………… nicer shops in the town center.

A. many
B. more
C. much
D. none

Answer: much


Q8. He showed much patience.

A. He
B. showed
C. much
D. patience

Answer: much


Q9. I bought some mangoes yesterday.

A. bought
B. mangoes
C. yesterday
D. some

Answer: some


Q10.I read an ……………… book yesterday.

A. Interest
B. Interested
C. Interesting
D. none

Answer: Interesting


Q11. He is ………………….. than stupid.

A. more lazy
B. lazier
C. many lazy
D. lazy

Answer: more lazy


Q12. You didn’t eat any rice.

A. You
B. eat
C. any
D. none

Answer: any


Q13. He was a generous man who loved to entertain his guests.

A. generous
B. was
C. loved
D. entertain

Answer: generous


Q14. The mangoes were ripe.

A. The
B. mangoes
C. ripe
D. none

Answer: ripe


Q15. Her performance was …………………….

A. marvel
B. marvels
C. marvelous
D. none

Answer: marvelous


Q16. Suddenly there arose a …………….storm.

A. form
B. force
C. fierce
D. none

Answer: force


Q17. The …………………. part of the novel is more interesting than the former

A. latter
B. lattest
C. former
D. none

Answer: latter


Q18. When will the …………………. train arrive?

A. near
B. nearest
C. next
D. none

Answer: next


Q19. The fox is the …………………. of all animals.

A. clever
B. cleavers
C. cleverest
D. none

Answer: cleavers


Q20. We had to take a ………………….. route to reach our destination. (adjective of quality)

A. large
B. long
C. longest
D. none

Answer: long


Adjectives MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Adjectives PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Adjectives Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.