Adjectives Multiple Choice Questions set 5

Are you guys looking for Adjectives MCQs Questions for Adjectives MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Adjectives MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Adjectives MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. . ………………….. boy stole the book. (demonstrative)

A. It
B. This
C. The
D. That

Answer: That


Q2. There was…………….. silence in the room.

A. total
B. very
C. much
D. none

Answer: total


Q3. Amritsar is …………………… from the Tropic of Cancer than Delhi.

A. latter
B. further
C. farther
D. none

Answer: farther


Q4. What is the …………………….. news?

A. last
B. late
C. latest
D. none

Answer: latest


Q5. Nithya is one of the ………………………. girls in the college.

A. much beautiful
B. more beautiful
C. most beautiful
D. none

Answer: most beautiful


Q6. The …………….. hockey team won the gold medal. (adjective of nationality)

A. Indian
B. India
C. nation
D. none

Answer: Indian


Q7. The man was killed by his …………………. servant. (emphatic)

A. his on
B. his own
C. his owned
D. none

Answer: his own


Q8. Julia is the …………….. girl in the class.

A. pretty
B. prettiestty
C. pretties
D. prettiest

Answer: prettiest


Q9.You are ……………………. than I am.

A. old
B. olderest
C. olders
D. older

Answer: older


Q10. Your parents are your …………………… relatives.

A. nearest
B. near
C. nearer
D. none

Answer: nearest


Q11. Collecting stamps is an……………………….hobby.

A. interest
B. interests
C. interested
D. interesting

Answer: interesting


Q12. The ……………….. passengers were taken to hospital. (past participle)

A. injuire
B. injuired
C. injured
D. none

Answer: injured


Q13. I have ordered …………………. cups of coffee. (numeral)

A. the
B. a
C. three
D. none

Answer: three


Q14. Asia is the…………..continent in the world.

A. large
B. larger
C. largest
D. none

Answer: largest


Q15. Santa is the ……………………. man in our town

A. oldest
B. older
C. old
D. elder

Answer: oldest


Q16. …………………… knowledge is a dangerous thing.

A. A little
B. The little
C. Little
D. None

Answer: A little


Q17. Nithya is ……………………..A than most other girls in the college.

A. more beautiful
B. many beautiful
C. much beautiful
D. none

Answer: more beautiful


Q18. Not ……………….. milk is required to prepare this dish. (adjective of quantity)

A. more
B. many
C. much
D. none

Answer: much


Q19. ……………… student was given a prize. (distributive )

A. Each
B. The
C. That
D. none

Answer: Each


Q20. You reached the hall ………………. than I.

A. latter
B. later
C. latest
D. none

Answer: later


Adjectives MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Adjectives PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Adjectives Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.