Articles Multiple Choice Questions set 2

Are you guys looking for Articles MCQs Questions for Articles MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Articles MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Articles MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. My boyfriend is __ actor.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q2. He eats a lot of __ meat.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q3. Los Angeles has __ ideal climate.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q4. He knows how to treat __ lady.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q5. Let’s play __ volleyball.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q6. This kind of __ weather makes me happy.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q7. He bought __ new car.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q8. I drank __ glass of milk.

A.a
B.an
C.the
D.no article

Answer: a


Q9. Let’s go to __ beach.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q10. I haven’t seen him in __ five years.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q11. What would you like for __ breakfast?

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q12. Did you go to the Thai restaurant? P2: No, I went to __ place where you and I normally go.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q13. I don’t like __ dogs, but I like my brother’s dog.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q14. He is __ real American hero.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q15. I am going to __ concert tomorrow.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q16. That was __ interesting game.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q17. Did you see __ man that I told you about?

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q18. I spoke to her for __ long time yesterday.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q19. He is __ very good friend.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q20. I waited for __ hour.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Articles MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Articles PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Articles Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.