Articles Multiple Choice Questions set 3

Are you guys looking for Articles MCQs Questions for Articles MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Articles MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Articles MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1. John is __ best teacher in our school.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q2. Which shirt do you like? __ blue one?

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q3. Kobe Bryant is __ basketball player.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q4.We ate __ wonderful meal yesterday.

A.a
B.an
C.the
D.no article

Answer: a


Q5. The doctor had __ friendly smile.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q6. Did you get __ birthday card that I sent you?

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q7. I have __ appointment at 3:00 PM.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q8. I cannot understand how __ person like him can become president.

A.a
B.an
C.the
D.no article

Answer: a


Q9. My wife is __ only person I love.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q10. I gave him __ money that I found.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q11. I want to eat __ apple.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q12. We have __ exam tomorrow.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Q13. She wants __ puppy for her birthday.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q14. We had __ really good time yesterday.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q15. Betty is __ prettiest girl in our class.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: the


Q16. My cousin is __ police officer.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: a


Q17. Two of my classmates come from __ Germany.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: no article


Q18. She was wearing __ old dress.

A.a
B.an
C.the
D.no article

Answer: an


Q19. She is __ honest person.

A.a
B.an
C.the
D.no article

Answer: an


Q20. Bring __ umbrella. It is going to rain.

A. a
B. an
C. the
D. no article

Answer: an


Articles MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Articles PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Articles Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.