Packing Class 9 MCQ Questions with Answers English Chapter 7

We have compiled NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download. MCQ Questions for Class 9 English with Answers were prepared according to the latest question paper pattern. Practicing these Packing Class 9 English MCQs Questions with Answers really effective to improve your basics and learn all the key concepts.

Q1.Why did the author want to wake up at 6?

(a) He wanted to write some letters
(b) He wanted to pack again
(c) He wanted to buy a handkerchief
(d) He wanted to find his toothbrush

Answer: (a) He wanted to write some letters


Q2.What was the time when they were finally done with the packing?

(a) 12:50
(b) 10:30
(c) 11:30
(d) 11:50

Answer: (a) 12:50


Q3.What did Montmorency do while the packing process was on?

(a) He came and sit on the things that were to be packed
(b) He cried out loud
(c) He barked continuously
(d) He was slipping on the butter again and again

Answer: (a) He came and sit on the things that were to be packed


Q4.Who put his leg into the jam?

(a) Harris
(b) Montmorency
(c) George
(d) Jerome

Answer: (b) Montmorency


Q5.Where did they finally pack the butter?

(a) Inside a box
(b) In the teapot
(c) In the kettle
(d) In the plastic bag

Answer: (b) In the teapot


Q6.When Montmorency could get his highest aim accomplished, his

(a) Mood would get happiest
(b) His conceit becomes unbearable
(c) His anger becomes out of tolerance
(d) He becomes tired and sleepy

Answer: (b) His conceit becomes unbearable


Q7.What did Montmorency do to the jam?

(a) he ate it
(b) he puts his leg into the jam
(c) he tumbled it over
(d) he jumped over it

Answer: (b) he puts his leg into the jam


Q8.Who is Montmorency?

(a) A cat
(b) A rat
(c) A dog
(d) A guinea pig

Answer: (c) A dog


Q9.Montmorency pretended that lemons were :

(a) rats
(b) rabbits
(c) cats
(d) all of the above

Answer: (a) rats


Q10.Who trod on the butter?

(a) the author
(b) George
(c) Harris
(d) Montmorency

Answer: (b) George


Q11.What thing haunts the author while travelling?

(a) tooth-brush
(b) tooth-paste
(c) tobacco box
(d) boots

Answer: (a) tooth-brush


Q12.What did the three friends toss for?

(a) packing
(b) butter
(c) beds
(d) all of the above

Answer: (c) beds


Q13.What did George and Harris start the packing with?

(a) breaking a cup
(b) breaking a plate
(c) breaking ajar
(d) breaking a kettle

Answer: (a) breaking a cup


Q14.What did George and Harris offer to pack?

(a) tomatoes
(b) boots
(c) Hampers for carrying food
(d) All

Answer: (c) Hampers for carrying food


Q15..Where did the author find the tooth-brush finally?

(a) inside a book
(b) inside a pocket
(c) inside a boot
(d) he did not find it

Answer: (c) inside a boot


Q16.What did the author forget to pack in the bag?

(a) tooth-brush
(b) tobacco box
(c) tooth-paste
(d) boots

Answer: (a) boots


Q17.What irritates Jerome K. Jerome the most?

(a) seeing other people doing packing
(b) seeing other people doing nothing
(c) going on a journey
(d) all of the above

Answer: (b) seeing other people doing nothing


Q18.Who is the author of the lesson ‘ Packing’?

(a) Jerome K. Jerome
(b) George
(c) Harris
(d) Montmorency

Answer: (a) Jerome K. Jerome


Q19.When did everyone agree to wake up?

(a) 6:00
(b) 6:30
(c) 7:00
(d) 7:30

Answer: (b) 6:30


Q20.Who blamed the author for encouraging the dog?

(a) George
(b) Harris
(c) Both (a) and (b)
(d) None

Answer: (b) Harris


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download will help you. If you have any queries regarding CBSE Class 9 English Packing MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop a comment below and we will get back to you soon.