Pronoun Set 2 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.I __ saw the murder.

A.myself
B.himself
C.herself
D.ourselves

Answer: A.myself


Q2.I saw the murder __.

A.herself
B.myself
C.himself
D.themselves

Answer: B.myself


Q3.Mark washed __ after the game.

A.itself
B.herself
C.himself
D.ourselves

Answer: C.himself


Q4.Maggie __ drew that picture.

A.itself
B.herself
C.ourselves
D.themselves

Answer: B.herself


Q5.We saw __ on television.

A.itself
B.himself
C.ourselves
D.themselves

Answer: C.ourselves


Q6.Make sure you don’t lose __ in the crowd.

A.itself
B.yourself
C.ourselves
D.themselves

Answer: B.yourself


Q7.He did the projects __.

A.itself
B.himself
C.herself
D.ourselves

Answer: B.himself


Q8.She caught the thief __.

A.itself
B.herself
C.ourselves
D.themselves

Answer: B.herself


Q9.The bank robbers asked __ to squat down.

A.all
B.no one
C.everyone
D.everything

Answer: C.everyone


Q10.Which shall I take ? __ will do.

A.Any
B.None
C.Neither
D.Everyone

Answer: A.Any


Q11.We bought some eggs from the market __ is fresh.

A.No one
B.Many
C.Much
D.None

Answer: D.None


Q12.__ was burnt to ashes in the fire.

A.All
B.Some
C.Each
D.Everything

Answer: D.Everything


Q13.__ you or I am wrong.

A.Any
B.Both
C.Either
D.Neither

Answer: C.Either


Q14.Is there __ letter for me today ?

A.any
B.some
C.much
D.many

Answer: A.any


Q15.__ stole his camera when he fell asleep on he beach.

A.Some
B.Someone
C.Everybody
D.Something

Answer: B.Someone


Q16.__ of them knows how to speak English.

A.All
B.No one
C.Both
D.Neither

Answer: D.Neither


Q17.__ people were shot dead during the riot.

A.All
B.Plenty
C.Another
D.Several

Answer: D.Several


Q18.They are nuns __ of them are vegetarians.

A.All
B.Nobody
C.Another
D.Somebody

Answer: A.All


Q19.__ are the boys who stole the bicycle from the old man.

A.That
B.This
C.Such
D.Those

Answer: D.Those


Q20.He told me that __ was his bag.

A.this
B.such
C.those
D.these

Answer: A.this


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.