Pronoun Set 10 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Aunt Gina and Uncle Alfred told us that “You belong to my heart” was __ song.

A.ours
B.them
C.their
D.yours

Answer: C.their


Q2.I think you have mistaken __ for somebody else.

A.me
B.us
C.our
D.their

Answer: A.me


Q3.”Does __ mother know that you are out with me ?” Sandra asks Clara.

A.his
B.hers
C.your
D.mine

Answer: C.your


Q4.Anna and __ promised that we won’t play basketball until after the exams.

A.I
B.he
C.she
D.your

Answer: A.I


Q5.Mrs. Lim gave Beatrice and __ one last warning for talking during her class. We apologized to her at the end of the class.

A.I
B.me
C.her
D.him

Answer: B.me


Q6.Do you see the elephant’s tail ? Why is __ tail swishing around like that ?

A.its
B.his
C.their
D.her

Answer: A.its


Q7.The boys at the other table clapped and banged __ table when their celebrated school captain came into the canteen.

A.its
B.his
C.their
D.your

Answer: C.their


Q8.They were moving __ car out of their porch when they heard a loud thud from under the car.

A.they
B.their
C.them
D.themselves

Answer: B.their


Q9.I think this letter is __. It was mistakenly delivered to my house.

A.you
B.your
C.yours
D.yourself

Answer: C.yours


Q10.This is __ last warning to you. Don’t ever break my windows with your baseball again !

A.my
B.her
C.his
D.yours

Answer: A.my


Q11.I don’t understand why she is getting what was supposed to be __.

A.our
B.their
C.your
D.mine

Answer: D.mine


Q12._ best friend, Sunny, wants to be a doctor when _ grows up.

A.My, he
B.Me, his
C.My, him
D.I, himself

Answer: A.My, he


Q13.The cat is sleeping in _ basket which was bought by _.

A.its, me
B.she, us
C.my, his
D.his, our

Answer: A.its, me


Q14.Is this _ handkerchief ? It certainly is not _.

A.his, ours
B.your, your
C.your, mine
D.mine, yours

Answer: C.your, mine


Q15._ are excited about the concert because _ has backstage passes.

A.We, she
B.They, I
C.Us, they
D.He, she

Answer: A.We, she


Q16.Miss Jessie is _ class teacher. is 29 years old.

A.our, She
B.our, He
C.us, She
D.we, Her

Answer: A.our, She


Q17._ cat gave birth to a litter of kittens. _ are so adorable.

A.He, We
B.Her, We
C.My, She
D.My, They

Answer: D.My, They


Q18._ father is throwing a surprise party for my mother to celebrate _ 30th anniversary.

A.Your, his
B.My, my
C.My, their
D.His, your

Answer: C.My, their


Q19._ could not get an autograph from the pop star because _ was surrounded by fans.

A.It, she
B.She, he
C.She, it
D.We, you

Answer: B.She, he


Q20.The jewellery box was a gift for Claire, from __ brother.

A.we
B.her
C.him
D.yours

Answer: B.her


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.