Pronoun Set 11 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Can _ lend me _ travel bag ?

A.your, you
B.yours, you
C.you, your
D.you, yours

Answer: C.you, your


Q2.You will see _ soon. _ promise.

A.he, I
B.her, I
C.she, My
D.him, My

Answer: B.her, I


Q3._ are going to the museum. Would you like to join _ ?

A.We, us
B.He, him
C.You, you
D.They, their

Answer: A.We, us


Q4.Sandy and __ decided to take off earlier.

A.I
B.me
C.my
D.mine

Answer: A.I


Q5.Should _ go ? I don’t want to disturb _ both.

A.I, you
B.they, us
C.you, me
D.we, their

Answer: A.I, you


Q6.Cecil never told _ that _ had a fever.

A.I, her
B.me, she
C.me, hers
D.mine, her

Answer: B.me, she


Q7._ told _ that it can be done, but I was wrong.

A.He, me
B.He, him
C.I, myself
D.Him, himself

Answer: C.I, myself


Q8.Have you seen _ car keys ? I think _ left it here.

A.my, I
B.he, he
C.his, her
D.my, mine

Answer: A.my, I


Q9.Is this _ first time in New Zealand ? _ think I’ve seen you before.

A.your, I
B.your, He
C.your, We
D.your, You

Answer: A.your, I


Q10._ was the worst day of _ life !

A.It, my
B.It, our
C.She, its
D.His, his

Answer: A.It, my


Q11._ bought some presents for _.

A.He, we
B.She, us
C.Her, we
D.She, we

Answer: B.She, us


Q12.I gave __ until the end of the month to find a new job before I resign from my current one.

A.myself
B.himself
C.ourselves
D.yourselves

Answer: A.myself


Q13.The girls call __ The Red Ravens because they all have red hair and they wear only black.

A.herself
B.himself
C.yourself
D.themselves

Answer: D.themselves


Q14.After walking for two hours in the jungle, we found __ in a clearing.

A.itself
B.myself
C.ourselves
D.themselves

Answer: C.ourselves


Q15.The waiter spilled wine on the VIP and on __. It was a miracle that he was fired.

A.itself
B.himself
C.herself
D.yourselves

Answer: B.himself


Q16.We got __ a new sofa because the old one is giving out bad mouldy smells.

A.herself
B.yourself
C.ourselves
D.yourselves

Answer: C.ourselves


Q17.The kitten hid __ behind its mother when it heard the thunder.

A.itself
B.himself
C.ourselves
D.yourselves

Answer: A.itself


Q18.”Can I have a moment to __ ?” said the girl who had just lost her brother.

A.myself
B.herself
C.yourself
D.ourselves

Answer: A.myself


Q19.The boys are playing cops and robbers among __.

A.herself
B.himself
C.ourselves
D.themselves

Answer: D.themselves


Q20.The elephant scratched __ against a large tree.

A.itself
B.himself
C.yourself
D.yourselves

Answer: A.itself


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.