Pronoun Set 5 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.These are the _ cars. The cars belong to _.

A.neighbor’s, it
B.neighbor, them
C.neighbors’, them
D.neighbor’s them

Answer: C.neighbors’, them


Q2.I found these magazines in the attic last night. Do you know whether __ belong to Amin ?

A.it
B.he
C.she
D.they

Answer: D.they


Q3.The bridge __ collapsed during the flood has been repaired.

A.that
B.who
C.whom
D.whose

Answer: A.that


Q4.The piggy bank in __ the little girl keeps her money has been stolen.

A.that
B.which
C.whom
D.what

Answer: B.which


Q5.The girl __ hair has been dropping finally decided to consult a doctor.

A.that
B.which
C.whom
D.whose

Answer: D.whose


Q6.The man __ the police are trying to find has surrendered himself after his supply of food ran out.

A.that
B.whose
C.which
D.whom

Answer: D.whom


Q7.On _ authority are you acting for ? You should decide _ is right or wrong.

A.what, that
B.which, who
C.whose, that
D.whose, who

Answer: B.which, who


A.who
B.which
C.whose
D.whom

Answer: B.which


Q9.The hijacker __ was hurt on the left arm has decided to surrender when the police promised to give him a lighter sentence.

A.who
B.that
C.which
D.whose

Answer: A.who


Q10.The singer __ we saw on television last night has won the Star award.

A.what
B.whose
C.which
D.whom

Answer: D.whom


Q11.The information __ you asked for last week cannot be made known to you.

A.who
B.that
C.whom
D.whose

Answer: B.that


Q12.The boy __ cat died was unhappy until his father bought him another yesterday.

A.who
B.that
C.which
D.whose

Answer: D.whose


Q13.__ has been elected the new treasurer ?

A.Who
B.What
C.Whose
D.Whom

Answer: A.Who


Q14.You must know __ to do when the guest of honor arrives.

A.who
B.what
C.which
D.whose

Answer: B.what


Q15.Why wait for us ? You must do it __.

A.yours
B.himself
C.yourselves
D.themselves

Answer: C.yourselves


Q16.The lady __ we met at the airport is our new lecturer.

A.that
B.whom
C.which
D.whose

Answer: B.whom


Q17.I __ am forgetful, just like the old lady.

A.who
B.that
C.mine
D.myself

Answer: D.myself


Q18.__ is the safest route to the village ?

A.That
B.What
C.Which
D.Where

Answer: C.Which


Q19.There is a car parked outside, __ is it ?

A.it
B.who
C.which
D.whose

Answer: D.whose


Q20.Jenny has paid for the doll. It is therefore __.

A.hers
B.ours
C.theirs
D.herself

Answer: A.hers


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.