Pronoun Set 6 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.The scouts will cook dinner by __.

A.them
B.theirs
C.ourselves
D.themselves

Answer: D.themselves


Q2.Is there __ who is free to help us now ?

A.one
B.no one
C.anyone
D.everyone

Answer: C.anyone


Q3.The team members hugged __ after they had won the competition.

A.all
B.both
C.each other
D.one another

Answer: D.one another


Q4.Gina’s father promised to buy __ a new pair of shoes.

A.her
B.she
C.him
D.herself

Answer: B.she


Q5.The two girls looked at __ in the mirror and laughed out loud.

A.them
B.theirs
C.herself
D.themselves

Answer: D.themselves


Q6.”You two look after __ while you are at camp,” said Mother to the two boys.

A.yourself
B.ourselves
C.yourselves
D.themselves

Answer: C.yourselves


Q7.To __ did Mr Tan give the present ?

A.who
B.whom
C.whose
D.which

Answer: B.whom


Q8.Jill took her sister to the hairdresser and they both had __ hair cut.

A.her
B.their
C.them
D.themselves

Answer: B.their


Q9.Tricia gave __ a treat after working so hard for the exams.

A.she
B.her
C.hers
D.herself

Answer: D.herself


Q10.Yati, __ mother is a teacher, always does well in her exams.

A.her
B.who
C.whom
D.whose

Answer: D.whose


Q11.The clothes on the floor are __. You do not have to pick them up.

A.my
B.mine
C.your
D.yours

Answer: B.mine


Q12.__ boys over there are Mrs Lim’s children.

A.This
B.That
C.These
D.Those

Answer: D.Those


Q13.After making __ a nice sandwich, she settled down in front of the television to enjoy it.

A.her
B.hers
C.itself
D.herself

Answer: D.herself


Q14.They asked __ whether we would be interested in joining them.

A.our
B.her
C.their
D.them

Answer: A.our


Q15.We wondered __ the boy had taken the wallet from.

A.who
B.what
C.when
D.where

Answer: A.who


Q16.It was funny watching the dog running after __ own tail.

A.it
B.his
C.it’s
D.its

Answer: D.its


Q17.Mother scolded us for quarelling over __ toys.

A.us
B.my
C.our
D.ours

Answer: C.our


Q18.The team members gave __ encouragement throughout the game.

A.us
B.them
C.each other
D.one another

Answer: D.one another


Q19.The cat got __ all tangled up with the string it was playing with.

A.it
B.its
C.it’s
D.itself

Answer: D.itself


Q20.”Look after __ while we are out,” Mrs Tan said to her daughters.

A.herself
B.yourself
C.ourselves
D.yourselves

Answer: D.yourselves


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.