Pronoun Set 8 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Why doesn’t she use that pen ? It is __ isn’t it ?

A.her
B.she
C.hers
D.herself

Answer: C.hers


Q2.Harriet tried __ best to solve the problem but she could not do it.

A.she
B.her
C.hers
D.herself

Answer: B.her


Q3.]”This file is __, isn’t it ?” Annie asked Angie.

A.you
B.your
C.yours
D.yourself

Answer: C.yours


Q4.The twins played by _ while _ mother did the laundry.

A.himself … his
B.himself … they
C.themselves … her
D.themselves … their

Answer: D.themselves … their


Q5.He blamed __ for causing the accident.

A.he
B.we
C.his
D.himself

Answer: D.himself


Q6.Let’s make __ some fish and chips for lunch.

A.us
B.we
C.ours
D.ourselves

Answer: D.ourselves


Q7.She told __ never to lie to his mother again.

A.she
B.him
C.hers
D.himself

Answer: B.him


Q8.You must give __ back her money or she will complain to the teacher.

A.me
B.her
C.him
D.herself

Answer: B.her


Q9.Does any of you have a brother __ works at the airport ?

A.who
B.who’s
C.whose
D.whom

Answer: A.who


Q10.Give __ book over there back to me. It belongs to the library.

A.this
B.that
C.these
D.those

Answer: B.that


Q11.Canoeing is a fun sport. Why don’t you give __ a try ?

A.it
B.me
C.you
D.yourself

Answer: A.it


Q12.Greg is reading an adventure book but it’s not __.

A.he
B.his
C.him
D.himself

Answer: B.his


Q13.The woman gave her son a big hug before leaving __.

A.he
B.him
C.himself
D.herself

Answer: B.him


Q14.You do your work and I’ll do __.

A.me
B.my
C.mine
D.myself

Answer: C.mine


Q15.Fred’s car has broken down. __ has to be taken to the mechanic.

A.It
B.Its
C.He
D.Him

Answer: A.It


Q16.Look at that poor dog. it is limping because __ foreleg is injured.

A.it
B.its
C.his
D.it’s

Answer: B.its


Q17.Father and Timmy will be going to the stadium. __ will be watching the football match there.

A.I
B.We
C.He
D.They

Answer: D.They


Q18.Jill and Gina’s parents are giving __ a treat for doing well in the exams.

A.us
B.her
C.them
D.their

Answer: C.them


Q19.” __ friend, Sally, called earlier,” Madam Tan told Anne.

A.Her
B.My
C.Your
D.Their

Answer: C.Your


Q20.I want to know __ bright idea it was to paint the gate green.

A.who
B.what
C.whose
D.which

Answer: C.whose


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.