Pronoun Set 9 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Pronoun MCQs Questions for Pronoun MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Pronoun MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Pronoun MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Look at __ stains on your shirt, Alvin. Be more careful next time.

A.that
B.this
C.these
D.those

Answer: C.these


Q2.My sister and I wanted to surprise our parents on __ wedding anniversary.

A.her
B.my
C.our
D.their

Answer: D.their


Q3.Tracy, together with her brother and sister, treated __ to a good meal after doing the chores.

A.her
B.him
C.them
D.herself

Answer: D.herself


Q4.My mother and __ will be going to the market soon.

A.I
B.me
C.mine
D.myself

Answer: A.I


Q5.Although Alan is older, his younger brother is taller than __ is.

A.he
B.his
C.him
D.himself

Answer: A.he


Q6.The dog has to be returned to __ owner; we cannot keep it.

A.its
B.his
C.our
D.their

Answer: A.its


Q7._ finished all our work in time, so it is time for _ to watch a show.

A.We … us
B.She … her
C.We … our
D.They … us

Answer: A.We … us


Q8.Jill consoled __ by saying, “I will win the next contest.”

A.us
B.them
C.myself
D.herself

Answer: D.herself


Q9.They admitted to __ that they had been unfair to the teacher.

A.we
B.their
C.theirs
D.themselves

Answer: D.themselves


Q10.Everyone, please help __ to the food; don’t be shy.

A.himself
B.yourself
C.yourselves
D.themselves

Answer: C.yourselves


Q11.The whole school congratulated the team members on __ victory.

A.his
B.their
C.them
D.theirs

Answer: B.their


Q12.The last time they spoke to __ was last Christmas right before our dad argued with their dad.

A.me
B.us
C.our
D.their

Answer: B.us


Q13.I believe that this pen is __ because it has my initials on it.

A.his
B.hers
C.mine
D.your

Answer: C.mine


Q14.You and __ have some business to attend to, so let’s get things started.

A.I
B.he
C.she
D.you

Answer: A.I


Q15.She gave __ her number which he misplaced somewhere in his pouch and he couldn’t find her ever since.

A.I
B.me
C.her
D.him

Answer: D.him


Q16.Alan went for a meeting with __ group at the library six hours ago and he hasn’t come home yet.

A.its
B.his
C.her
D.their

Answer: B.his


Q17.I think you mixed up our house number with __. Our number is with a double six, not a double nine.

A.its
B.ours
C.min
D.theirs

Answer: D.theirs


Q18.Mrs. Jefferson came over with a handbag just now. She said it was __ and you had left it at the office.

A.ours
B.mine
C.theirs
D.yours

Answer: D.yours


Q19.Why did you eat the chocolate cookies that I had bought ? They were __ !

A.his
B.hers
C.mine
D.yours

Answer: C.mine


Q20.The doctor gave me my report and told me __ was in the pink of health.

A.I
B.me
C.her
D.him

Answer: A.I


Pronoun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Pronoun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Pronoun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.