Sentence Formation Set – 2 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Sentence Formation MCQs Questions for Sentence Formation MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Sentence Formation MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Sentence Formation MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. policy
  2. the
  3. best
  4. is
  5. honesty

A.15423
B.25431
C.25314
D.54231

Answer: D.54231


Q2.In each question below a sentence broken into four or five parts.Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. an
  2. interesting
  3. is
  4. mathematics
  5. subject

A.23154
B.54231
C.43125
D.43251

Answer: C.43125


Q3.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. seized
  2. assets
  3. all
  4. her
  5. were

A.21543
B.25314
C.34251
D.24513

Answer: C.34251


Q4.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. have
  2. arrested
  3. thieves
  4. police
  5. the

A.51234
B.42513
C.52431
D.41253

Answer: D.41253


Q5.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. the
  2. best
  3. team
  4. is
  5. our

A.53412
B.53421
C.14235
D.35214

Answer: A.53412


Q6.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. ship
  2. ship
  3. arriving
  4. after
  5. is

A.23154
B.52134
C.53412
D.24153

Answer: D.24153


Q7.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. five-stars
  2. stays
  3. Ankur
  4. hotels
  5. in

A.23154
B.32514
C.32541
D.32145

Answer: B.32514


Q8.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. Sudhir
  2. rupees
  3. millions
  4. of
  5. donated

A.15342
B.15423
C.12354
D.12345

Answer: A.15342


Q9.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. listen
  2. to
  3. please,
  4. me

A.4213
B.4132
C.3124
D.3142

Answer: C.3124


Q10.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. solved
  2. I
  3. question
  4. myself
  5. this

A.31542
B.21435
C.25413
D.24153

Answer: D.24153


Q11.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. is
  2. Gautam
  3. loyal
  4. a
  5. person

A.21435
B.21543
C.54231
D.25431

Answer: A.21435


Q12.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. prize
  2. Rajat
  3. first
  4. the
  5. got

A.51234
B.25431
C.25134
D.25413

Answer: B.25431


Q13.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. any
  2. is
  3. his
  4. better?
  5. friend

A.25431
B.23514
C.25413
D.54231

Answer: B.23514


Q14.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. are
  2. questions
  3. those
  4. important

A.3124
B.3214
C.3241
D.1423

Answer: B.3214

Q15.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. car
  2. own
  3. my
  4. have
  5. I

A.51234
B.51243
C.54231
D.54321

Answer: D.54321


Q16.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. tea
  2. coffee
  3. I
  4. to
  5. prefer

A.35142
B.25431
C.25341
D.32541

Answer: A.35142


Q17.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. no
  2. is
  3. news
  4. good
  5. news

A.52314
B.41235
C.25431
D.13245

Answer: D.13245


Q18.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. much
  2. this
  3. is
  4. better
  5. book

A.32541
B.25314
C.52341
D.35241

Answer: B.25314


Q19.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. I
  2. can
  3. take
  4. your
  5. car?

A.21534
B.21543
C.21345
D.21354

Answer: C.21345


Q20.In each question below a sentence broken into four or five parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

  1. now
  2. must
  3. leave
  4. you
  5. not

A.25134
B.32154
C.15423
D.42531

Answer: D.42531


We hope the given Sentence Formation MCQs Questions for Sentence Formation PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Sentence Formation MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.