Spelling Check Set – 1 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correctly spelt word.

A.Adulation
B.Adlation
C.Aduletion
D.Addulation

Answer: A.Adulation


Q2.Find the correct spelt word.

A.Adulterate
B.Adeldurate
C.Adulterat
D.Adultarate

Answer: A.Adulterate


Q3.Find the correct spelt word.

A.Adventitious
B.Adventitous
C.Adventitus
D.Adventituous

Answer: A.Adventitious


Q4.Find the correct spelt word.

A.Adverisity
B.Advercety
C.Adversity
D.Advercity

Answer: C.Adversity


Q5.Find the correct spelt word.

A.Affedevit
B.Afidevit
C.Affidevit
D.Affidavit

Answer: D.Affidavit


Q6.Find the correct spelt word.

A.Agglomeration
B.Aglomeration
C.Agglomaration
D.Aglomaration

Answer: A.Agglomeration


Q7.Find the correct spelt word.

A.Agrandize
B.Aggrandize
C.ggranndice
D.Aggradise

Answer: B.Aggrandize


Q8.Find the correct spelt word.

A.Aberant
B.Abbarant
C.Aberrant
D.Abberant

Answer: C.Aberrant


Q9.Find the correct spelt word.

A.Abeyense
B.Abayance
C.Abeyence
D.Abeyance

Answer: D.Abeyance


Q10.Find the correct spelt word.

A.Abstemius
B.Abstemaus
C.Abstemious
D.Abstemous

Answer: C.Abstemious


Q11.Find the correct spelt word.

A.Cacophone
B.Cacophoney
C.Cacophoni
D.Cacophony

Answer: D.Cacophony


Q12.Find the correct spelt word.

A.Capricious
B.Cappricious
C.Caprisious
D.Carisuous

Answer: A.Capricious


Q13.Find the correct spelt word.

A.Centrefuge
B.Centrifuse
C.Centifuse
D.Centrifuge

Answer: D.Centrifuge


Q14.Find the correct spelt word.

A.Chauvinist
B.Chaubinist
C.Chauviniste
D.Chaubenist

Answer: A.Chauvinist


Q15.Find the correct spelt word.

A.Compendioum
B.Compendium
C.Compandium
D.Commppendium

Answer: B.Compendium


Q16.Find the correct spelt word.

A.Connillatory
B.Concilletry
C.Conciliatory
D.Concilletry

Answer: C.Conciliatory


Q17.Find the correct spelt word.

A.Deference
B.Defferance
C.Defference
D.Defference

Answer: A.Deference


Q18.Find the correct spelt word.

A.Delineate
B.Deleneat
C.Dileneate
D.Deleneate

Answer: A.Delineate


Q19.Find the correct spelt word.

A.Deppricate
B.Dapricate
C.Depricate
D.Deprecate

Answer: D.Deprecate


Q20.Find the correct spelt word.

A.Desiccate
B.Desicate
C.Descicate
D.Deccicate

Answer: A.Desiccate


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.