Spelling Check Set – 10 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correctly spelt word.

A.Sepulchral
B.Sepalchrle
C.Sepalchral
D.Sepalchrle

Answer: A.Sepulchral


Q2.Find the correctly spelt word.

A.Repantance
B.Repantence
C.Repentence
D.Repentance

Answer: D.Repentance


Q3.Find the correctly spelt word.

A.Prevalant
B.Prevalent
C.Prevelant
D.Prevelent

Answer: B.Prevalent


Q4.Find the correctly spelt word.

A.Milennium
B.Millenium
C.Millennium
D.Milenium

Answer: C.Millennium


Q5.Find the correctly spelt word.

A.Acomodation
B.Accomodation
C.Acommodation
D.Accommodation

Answer: D.Accommodation


Q6.Find the correctly spelt word.

A.Efervescent
B.Efervesent
C.Effervesent
D.Effervescent

Answer: D.Effervescent


Q7.Find the correctly spelt word.

A.Countinence
B.Countenence
C.Countenance
D.Countinance

Answer: C.Countenance


Q8.Find the correctly spelt word.

A.Inimitable
B.Innimatible
C.Inimitible
D.Inimmitable

Answer: A.Inimitable


Q9.Find the correctly spelt word.

A.Sachrine
B.Sacharine
C.Sacchrin
D.Saccharine

Answer: D.Saccharine


Q10.Find the correctly spelt word.

A.Resplandance
B.Resplendance
C.Resplendence
D.Resplandence

Answer: C.Resplendence


Q11.Find the correctly spelt word.

A.Accomplish
B.Ackmplesh
C.Accompalish
D.Acomplush

Answer: A.Accomplish


Q12.Find the correctly spelt word.

A.Delinquescent
B.Deliquecent
C.Deliquescent
D.Delinquesent

Answer: C.Deliquescent


Q13.Find the correctly spelt word.

A.Simaltanious
B.Simultaneous
C.Simultanious
D.Simaltaneous

Answer: B.Simultaneous


Q14.Find the correctly spelt word.

A.Turnament
B.Tournamant
C.Tournament
D.Turnamant

Answer: C.Tournament


Q15.Find the correctly spelt word.

A.Tomarow
B.Tomarrow
C.Tomorrow
D.Tommorrow

Answer: C.Tomorrow


Q16.Find the correctly spelt word.

A.Neihbour
B.Neighber
C.Neighbour
D.Neibur

Answer: C.Neighbour


Q17.Find the correctly spelt word.

A.Fasist
B.Facict
C.Facist
D.Fascist

Answer: D.Fascist


Q18.Find the correctly spelt word.

A.Occurrance
B.Occurrence
C.Occurance
D.Occurence

Answer: B.Occurrence


Q19.Find the correctly spelt word.

A.Gaurantee
B.Guarantee
C.Garuntee
D.Guaruntee

Answer: B.Guarantee


Q20.Find the correctly spelt word.

A.Parlamentary
B.Parliamentary
C.Parlimentary
D.Parliamentery

Answer: B.Parliamentary


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.