Spelling Check Set – 11 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correctly spelt word.

A.Astrinjent
B.Estrinjent
C.Astringent
D.Estringent

Answer: C.Astringent


Q2.Find the correctly spelt word.

A.Itinarary
B.Itenerary
C.Itinerary
D.Itinarery

Answer: C.Itinerary


Q3.Find the correctly spelt word.

A.Tentaitive
B.Tentative
C.Tentitive
D.Tantitive

Answer: B.Tentative


Q4.Find the correctly spelt word.

A.Surveilance
B.Survellance
C.Surveillance
D.Survaillance

Answer: C.Surveillance


Q5.Find the correctly spelt word.

A.Careir
B.Career
C.Caireer
D.Carreer

Answer: B.Career


Q6.Find the correctly spelt word.

A.Rasteraunt
B.Restaurent
C.Rastaurent
D.Restaurant

Answer: D.Restaurant


Q7.Find the correctly spelt word.

A.Damage
B.Dammage
C.Damaige
D.Dammege

Answer: A.Damage


Q8.Find the correctly spelt word.

A.Agrandizment
B.Agrandizement
C.Aggrandizment
D.Aggrandizement

Answer: D.Aggrandizement


Q9.Find the correctly spelt word.

A.Sinchronize
B.Synchormise
C.Syycronise
D.Synchronize

Answer: D.Synchronize


Q10.Find the correctly spelt word.

A.Farenheit
B.Fahrenhiet
C.Farenhiet
D.Fahrenheit

Answer: D.Fahrenheit


Q11.Find the correctly spelt word.

A.Apparell
B.Aparrel
C.Apparel
D.Apparrel

Answer: C.Apparel


Q12.Find the correctly spelt word.

A.Recommandation
B.Recomandation
C.Recommendation
D.Recomendation

Answer: C.Recommendation


Q13.Find the correctly spelt word.

A.Accessible
B.Accissible
C.Acessible
D.Accesible

Answer: A.Accessible


Q14.Find the correctly spelt word.

A.Tempereture
B.Temparature
C.Temperature
D.Tamperature

Answer: C.Temperature


Q15.Find the correctly spelt word.

A.Rennaisance
B.Rennaissance
C.Renaissance
D.Renaisance

Answer: C.Renaissance


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Designation
B.Amature
C.Controversy
D.Burglar

Answer: B.Amature


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Deceive
B.Conceive
C.Perceive
D.Acheive

Answer: D.Acheive


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Penance
B.Menace
C.Tendancy
D.Governance

Answer: C.Tendancy


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Prejudicial
B.Affectionate
C.Indispensible
D.Assiduous

Answer: C.Indispensible


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Kitten
B.Cumulative
C.Justified
D.Inediable

Answer: D.Inediable


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.