Spelling Check Set – 13 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Juice
B.Jersy
C.Jaggery
D.Japanese

Answer: B.Jersy


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Envelop
B.Enthuse
C.Eratic
D.Emigrant

Answer: C.Eratic


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Freshner
B.Forlorn
C.Foreign
D.Fruity

Answer: A.Freshner


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Democracy
B.Beaureaucracy
C.Prophecy
D.Aristocracy

Answer: B.Beaureaucracy


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Spurious
B.Studious
C.Subsidary
D.Sensible

Answer: C.Subsidary


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Charade
B.Colossus
C.Cartrige
D.Challenge

Answer: C.Cartrige


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Ballistic
B.Baloon
C.Bulletin
D.Bullock

Answer: B.Baloon


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Winner
B.Winning
C.Writer
D.Writting

Answer: D.Writting


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Batalion
B.Believe
C.Bewilder
D.Bogie

Answer: A.Batalion


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Asterisk
B.Audience
C.Acrue
D.Almighty

Answer: C.Acrue


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Bearer
B.Governor
C.Conquerer
D.Admirer

Answer: C.Conquerer


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Ceremony
B.Agression
C.Schedule
D.Knowledge

Answer: B.Agression


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Phrasology
B.Possibility
C.Potassium
D.Preamble

Answer: A.Phrasology


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Careful
B.Untill
C.Fulfil
D.Final

Answer: B.Untill


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Essential
B.Rehabilitation
C.Appreciation
D.Concomitent

Answer: D.Concomitent


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Knack
B.Knee
C.Kneed
D.Kneel

Answer: C.Kneed


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Amend
B.Commend
C.Assend
D.Comprehend

Answer: C.Assend


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Monotonous
B.Monastry
C.Monitor
D.Moraine

Answer: B.Monastry


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Adultration
B.Adulation
C.Advancement
D.Admittance

Answer: A.Adultration


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Soothe
B.Sponser
C.Stepney
D.Struggle

Answer: B.Sponser


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.