Spelling Check Set – 16 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Conceit
B.Deceit
C.Receive
D.Percieve

Answer: D.Percieve


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Appeal
B.Appetite
C.Appology
D.Approval

Answer: C.Appology


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Matrimony
B.Mattress
C.Mathamatics
D.Material

Answer: C.Mathamatics


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Concession
B.Reconciliation
C.Humilliation
D.Palliation

Answer: C.Humilliation


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Exonerate
B.Quaternary
C.Hurricane
D.Surveillence

Answer: D.Surveillence


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Seige
B.Solemn
C.Syllable
D.Seize

Answer: A.Seige


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Governor
B.Stupor
C.Vendor
D.Invador

Answer: D.Invador


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Proprietor
B.Personel
C.Personal
D.Proposal

Answer: B.Personel


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Terrace
B.Transmitter
C.Terorism
D.Tremor

Answer: C.Terorism


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Kilomeater
B.Knead
C.Knowledge
D.Kidnapper

Answer: A.Kilomeater


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Exuberant
B.Extraneous
C.Eroneous
D.Exemplify

Answer: C.Eroneous


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Handicapped
B.Hankerchief
C.Handiwork
D.Handicraft

Answer: B.Hankerchief


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Repurcussion
B.Reference
C.Rebellion
D.Receptacle

Answer: A.Repurcussion


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Gymnastics
B.Greediness
C.Guideance
D.Grandiose

Answer: C.Guideance


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Exclaimation
B.Excellence
C.Exaggeration
D.Embroidery

Answer: A.Exclaimation


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Referring
B.Openning
C.Beginning
D.Stopping

Answer: B.Openning


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Practice
B.Lice
C.Paradice
D.Advice

Answer: C.Paradice


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Cumberous
B.Corruption
C.Crystalline
D.Contrive

Answer: A.Cumberous


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Auspicious
B.Available
C.Attainable
D.Auxilliary

Answer: D.Auxilliary


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A.Handicraft
B.Handbar
C.Handkerchef
D.Handicap

Answer: C.Handkerchef


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.