Spelling Check Set – 19 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tangible
B. Tantalize
C. Tantrum
D. Tecnique

Answer: D.Tecnique


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impediment
B. Judgment
C. Merriment
D. Embarrassment

Answer: B.Judgment


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Butcher
B. Burrow
C. Buoyant
D. Buletin

Answer: D.Buletin


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Suspicion
B. Superiority
C. Supercede
D. Supervise

Answer: C.Supercede


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Familiar
B. Simmer
C. Hammer
D. Grammer

Answer: D.Grammer


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Banquet
B. Benefector
C. Bestow
D. Behaviour

Answer: B.Benefector


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Troup
B. Transcend
C. Treasure
D. Theatre

Answer: A.Troup


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Adhesive
B. Abusive
C. Applauce
D. Accomplice

Answer: C.Applauce


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Founder
B. Frajile
C. Introvert
D. Sanctity

Answer: B.Frajile


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anticipate
B. Antipathy
C. Antiseptic
D. Antonymn

Answer: D.Antonymn


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Superstitious
B. Accomodation
C. Commendable
D. Callous

Answer: B.Accomodation


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Collar
B. Collaborate
C. Carporate
D. Corroborate

Answer: C.Carporate


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Procession
B. Profession
C. Possession
D. Occassion

Answer: D.Occassion


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Heritage
B. Ecstasy
C. Glimpse
D. Discription

Answer: D.Discription


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Denunciation
B. Acceleration
C. Magnificient
D. Gravitation

Answer: C.Magnificient


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Focal
B. Vocal
C. Vehical
D. Mystical

Answer: C.Vehical


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Heroin
B. Harmoniam
C. Herbaceous
D. Headquarters

Answer: B.Harmoniam


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Committed
B. Submitted
C. Benifitted
D. Remitted

Answer: C.Benifitted


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Narrator
B. Governor
C. Operator
D. Controllor

Answer: D.Controllor


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Excess
B. Ecsorbitant
C. Eczema
D. Ecstasy

Answer: B.Ecsorbitant


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.