Spelling Check Set – 2 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correct spelt word.

A.Dicotomy
B.Dicotemy
C.Dichotomy
D.Dechotomy

Answer: C.Dichotomy


Q2.Find the correct spelt word.

A.Embelis
B.Embelesh
C.Embellish
D.Embelish

Answer: C.Embellish


Q3.Find the correct spelt word:

A.livelihood
B.livelyhood
C.livlihood
D.livelyhud

Answer: A.livelihood


Q4.Find the correct spelt word:

A.foyere
B.foayer
C.foyer
D.fouyer

Answer: C.foyer


Q5.Find the correct spelt word:

A.lassivious
B.lacivoius
C.lascivious
D.lasivious

Answer: C.lascivious


Q6.Find the correct spelt word:

A.enemyty
B.enemity
C.enmity
D.enmety

Answer: C.enmity


Q7.Find the correct spelt word:

A.irelevant
B.irrelavent
C.irelevent
D.irrelevant

Answer: D.irrelevant


Q8.Find the correct spelt word.

A.Benificial
B.Beneficil
C.Beneficial
D.Benifical

Answer: C.Beneficial


Q9.Find the correct spelt word.

A.Uniquely
B.Internaly
C.Coldlly
D.Fortunatelly

Answer: A.Uniquely


Q10.Find the correct spelt word.

A.Apprehenssion
B.Apprehension
C.Apprihension
D.Aprihension

Answer: B.Apprehension


Q11.Find the correct spelt word.

A.Affactionately
B.Affectionately
C.Afectionately
D.Affectionnality

Answer: B.Affectionately


Q12.Find the correct spelt word.

A.Averisious
B.Avericious
C.Avaricious
D.Avarisious

Answer: C.Avaricious


Q13.Find the correct spelt word.

A.Enterpreneur
B.Entreorenure
C.Entrepreneur
D.Enterprenure

Answer: C.Entrepreneur


Q14.Find the correct spelt word.

A.Promiscuous
B.Promescuous
C.Promiscuos
D.Promescuous

Answer: A.Promiscuous


Q15.Find the correctly spelt word.

A.Onomatopoeia
B.Onomotopoei
C.Onomatopoia
D.Onamotipoei

Answer: A.Onomatopoeia


Q16.Find the correctly spelt word.

A.Bureacracy
B.Bereaucracy
C.Buereacracy
D.Bureaucracy

Answer: D.Bureaucracy


Q17.Find the correctly spelt word.

A.Millionair
B.Millionnaire
C.Milionaire
D.Millionaire

Answer: D.Millionaire


Q18.Find the correctly spelt word.

A.Sychological
B.Psychological
C.Psykological
D.Sykological

Answer: B.Psychological


Q19.Find the correctly spelt words.

A.Efficient
B.Treatmeant
C.Beterment
D.Employd

Answer: A.Efficient


Q20.Find the correctly spelt words.

A.Foreign
B.Foreine
C.Fariegn
D.Forein

Answer: A.Foreign


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.