Spelling Check Set -22 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Jeopardy
B. Jealosy
C. Jaundice
D. Javelin

Answer: B.Jealosy


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Curiculum
B. Contingency
C. Cauliflower
D. Cooperate

Answer: A.Curiculum


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Vengeance
B. Ventillation
C. Veterinary
D. Villainy

Answer: B.Ventillation


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Allocation
B. Allotment
C. Allmighty
D. Elocution

Answer: C.Allmighty


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Stupify
B. Subtle
C. Succumb
D. Sombre

Answer: A.Stupify


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Permissible
B. Pneumatic
C. Paladium
D. Peasantry

Answer: C.Paladium


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Receive
B. Receipt
C. Neighbour
D. Sieze

Answer: D.Sieze


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Embellish
B. Capsised
C. Exemplify
D. Drowned

Answer: B.Capsised


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Bereavment
B. Beseech
C. Bureaucracy
D. Billiards

Answer: A.Bereavment


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nightmare
B. Unfruitfull
C. Coarse
D. Unwavering

Answer: B.Unfruitfull


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Debater
B. Narrator
C. Spectator
D. Orater

Answer: D.Orater


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Amunition
B. Analysable
C. Annihilate
D. Asafoetida

Answer: A.Amunition


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Etiquete
B. Ethnic
C. Ethereal
D. Eulogize

Answer: A.Etiquete


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Instructor
B. Install
C. Intution
D. Infantry

Answer: C. Intution


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mislead
B. Obscure
C. Cautious
D. Exihibit

Answer: D.Exihibit


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tranquality
B. Tyranny
C. Tendency
D. Temperature

Answer: A.Tranquality


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Admiror
B. Inspector
C. Jailor
D. Proprietor

Answer: A.Admiror


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Hybridize
B. Hosery
C. Hierarchy
D. Hurriedly

Answer: B.Hosery


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nefarious
B. Nautical
C. Nightmare
D. Napthalene

Answer: D.Napthalene


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Continuous
B. Valuable
C. Criticize
D. Gentalman

Answer: D.Gentalman


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.