Spelling Check Set -23 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pretentious
B. Proclaimation
C. Pronunciation
D. Promiscuous

Answer: B.Proclaimation


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Abdominal
B. Clinical
C. Machenical
D. Technical

Answer: C.Machenical


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dilemma
B. Hinderance
C. Disharmony
D. Algebra

Answer: B.Hinderance


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Confedration
B. Camaraderie
C. Cataclysm
D. Carboniferous

Answer: A.Confedration


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impregnable
B. Imposter
C. Improbable
D. Implausible

Answer: B.Imposter


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sanatorium
B. Scoundrel
C. Salamandar
D. Sarcasm

Answer: C.Salamandar


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Madamoiselle
B. Manacle
C. Mysterious
D. Metallurgy

Answer: A.Madamoiselle


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Clothing
B. Gathering
C. Actualise
D. Reproach
E. All correct

Answer: E.All correct


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Loathsome
B. Livable
C. Literature
D. Lizzard

Answer: D.Lizzard


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Photostate
B. Palmistry
C. Posthumous
D. Polytechnic

Answer: A.Photostate


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Prerequisite
B. Privelige
C. Profession
D. Progression

Answer: B.Privelige


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Loathesome
B. Logarithm
C. Limerick
D. Legitimacy

Answer: A.Loathesome


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Precaution
B. Plebiscite
C. Prarie
D. Penance

Answer: C.Prarie


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Psychoanalyst
B. Physiologist
C. Psychaitrist
D. Psychologist

Answer: C.Psychaitrist


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Restaurent
B. Retinue
C. Rickshaw
D. Requirement

Answer: A.Restaurent


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Retreive
B. Rheumatism
C. Reprieve
D. Reverberate

Answer: A.Retreive


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deference
B. Dence
C. Pretence
D. Offence

Answer: B.Dence


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sympozium
B. Sweater
C. Syllable
D. Syringe

Answer: A.Sympozium


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Despair
B. Desperate
C. Maintain
D. Maintainance

Answer: D.Maintainance


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Forehead
B. Feign
C. Forfiet
D. Foreign

Answer: C.Forfiet


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.