Spelling Check Set – 24 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Surround
B. Surveillance
C. Survey
D. Sureptitious

Answer: D.Sureptitious


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Demonstration
B. Tution
C. Mendacious
D. Audience

Answer: B.Tution


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Assailant
B. Appeasment
C. Ancestry
D. Aerobatics

Answer: B.Appeasment


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tuberculosis
B. Trachery
C. Tincture
D. Thwart

Answer: B.Trachery


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Inocuous
B. Intellectual
C. Invertebrate
D. Irruption

Answer: A.Inocuous


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Temparament
B. Spontaneous
C. Pilgrimage
D. Enormous

Answer: A.Temparament


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Aberration
B. Abnormalty
C. Abscess
D. Accentuate

Answer: B.Abnormalty


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Boast
B. Catalogue
C. Terrible
D. Heritage
E. All correct

Answer: E.All correct


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Concurence
B. Conscience
C. Commodore
D. Circumference

Answer: A.Concurence


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ocupation
B. Obvious
C. Occasion
D. Ocean

Answer: A.Ocupation


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Employee
B. Effeminate
C. Exclaimation
D. Ignorance

Answer: C.Exclaimation


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Bourgeoisie
B. Beverage
C. Blithsome
D. Behaviour

Answer: C.Blithsome


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Regular
B. Criminal
C. Couragous
D. Garbage

Answer: C.Couragous


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sapphire
B. Scurrilous
C. Secratariat
D. Seethe

Answer: C.Secratariat


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Melifluence
B. Margarine
C. Marionette
D. Marvelous

Answer: A.Melifluence


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Soldier
B. Beautiful
C. Infinite
D. Clearify

Answer: D.Clearify


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Warrant
B. Wonderous
C. Woollen
D. Warrior

Answer: B.Wonderous


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Perpituity
B. Partiality
C. Presposterous
D. Penultimate

Answer: A.Perpituity


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Curiculum
B. Museum
C. Emporium
D. Medium

Answer: A.Curiculum


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Subservience
B. Souvenir
C. Succesor
D. Stirrup

Answer: C.Succesor


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.