Spelling Check Set – 25 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Redundant
B. Rejuvinate
C. Relieve
D. Robbery

Answer: B.Rejuvinate


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Barrister
B. Besiege
C. Borne
D. Begining

Answer: D.Begining


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Centenery
B. Cemetery
C. Century
D. Chemistry

Answer: A.Centenery


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Percussive
B. Prefrential
C. Predicament
D. Predecessor

Answer: B.Prefrential


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Negligence
B. Affinity
C. Wisedom
D. Creativity

Answer: C.Wisedom


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Demarkation
B. Dandruff
C. Detonation
D. Deliquescence

Answer: A.Demarkation


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ostracism
B. Obnoxious
C. Oblitrate
D. Obligatory

Answer: C.Oblitrate


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Gorilla
B. Guarantee
C. Gaudy
D. Goze

Answer: D.Goze


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Architecture
B. Ceremoney
C. Believable
D. Conflict

Answer: B.Ceremoney


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Shrubery
B. Senescent
C. Slaughter
D. Sneer

Answer: A.Shrubery


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Potassium
B. Pertinasious
C. Pisciculture
D. Pernicious

Answer: B.Pertinasious


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Repudiate
B. Requisite
C. Rezemblance
D. Rescind

Answer: C.Rezemblance


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Invigilator
B. Interstellar
C. Insectivorous
D. Inings

Answer: D.Inings


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spinnerret
B. Stoppage
C. Strenous
D. Successive

Answer: A.Spinnerret


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Kitchen
B. Obstakle
C. Perquisite
D. Permissible

Answer: B.Obstakle


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sandwitch
B. Sculpture
C. Secrecy
D. Sovereign

Answer: A.Sandwitch


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Renaissance
B. Revelation
C. Refrendum
D. Reverence

Answer: C.Refrendum


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pudding
B. Pungent
C. Puncture
D. Puntuation

Answer: D.Puntuation


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dependant
B. Detrimental
C. Describe
D. Deluge

Answer: A.Dependant


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anniversary
B. Anasthetic
C. Acknowledgement
D. Altogether

Answer: B.Anasthetic


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.