Spelling Check Set – 26 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Allowance
B. Allusion
C. Alltogether
D. Alternative

Answer: C.Alltogether


Q2.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Stensil
B. Stubborn
C. Spectre
D. Suffocate

Answer: A.Stensil


Q3.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Naration
B. Neolithic
C. Nostalgia
D. Nocturnal

Answer: A.Naration


Q4.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Termination
B. Culmination
C. Determination
D. Defination

Answer: D.Defination


Q5.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Respite
B. Reciept
C. Reference
D. Recipe

Answer: B.Reciept


Q6.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Varnish
B. Viral
C. Various
D. Varity

Answer: D.Varity


Q7.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Debator
B. Declaration
C. Distress
D. Department

Answer: A.Debator


Q8.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Harmonise
B. Impression
C. Surrender
D. Enthusistic

Answer: D.Enthusistic


Q9.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Manoeuvre
B. Macabre
C. Millionare
D. Mediocre

Answer: C.Millionare


Q10.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Boisterous
B. Baricade
C. Brochure
D. Brigadier

Answer: B.Baricade


Q11.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Evasion
B. Ovation
C. Occassion
D. Erosion

Answer: C.Occassion


Q12.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Voluntary
B. Vomitting
C. Vocabulary
D. Vicisitude

Answer: D.Vicisitude


Q13.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Enstallment
B. Innocence
C. Impetus
D. Incipient

Answer: A.Enstallment


Q14.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Assume
B. Presume
C. Cunsume
D. Subsume

Answer: C.Cunsume


Q15.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Involuantry
B. Anxiety
C. Recuperate
D. Languish

Answer: A.Involuantry


Q16.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Agricultarist
B. Acclamation
C. Admirability
D. Archipelago

Answer: A.Agricultarist


Q17.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Career
B. Furious
C. Territory
D. Objectionable
E. All correct

Answer: E.All correct


Q18.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Acquisition
B. Acquaintence
C. Accompany
D. Accessible

Answer: B.Acquaintence


Q19.Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Submarine
B. Subsidize
C. Stampied
D. Stallion

Answer: C.Stampied


Q20.Find out that word, the spelling of which is wrong.


A. Adambrate
B. Calibrate
C. Celebrate
D. Proliferate

Answer: A.Adambrate


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.