Spelling Check Set – 7 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correctly spelt word.

A.Inundated
B.Innundated
C.Innandated
D.Inandated

Answer: A.Inundated


Q2.Find the correctly spelt word.

A.Commission
B.Commisson
C.Commision
D.Comission

Answer: A.Commission


Q3.Find the correctly spelt word.

A.Harasment
B.Harassment
C.Harrassment
D.Harrasment

Answer: B.Harassment


Q4.Find the correctly spelt word.

A.Perseverance
B.Preservarance
C.Perseverence
D.Preserverence

Answer: A.Perseverance


Q5.Find the correctly spelt word.

A.Sovereignty
B.Soveriegnty
C.Sovereignity
D.Soveriegnity

Answer: A.Sovereignty


Q6.Find the correctly spelt word.

A.Receding
B.Receeding
C.Reeceding
D.Recedeing

Answer: A.Receding


Q7.Find the correctly spelt word.

A.Illusteous
B.Illistrious
C.Ilustrious
D.Illustrious

Answer: D.Illustrious


Q8.Find the correctly spelt word.

A.Skillful
B.Skillfull
C.Skiilful
D.Skilfull

Answer: A.Skillful


Q9.Find the correctly spelt word.

A.Septaganarian
B.Septagenarian
C.Septuaganarian
D.Septuagenarian

Answer: D.Septuagenarian


Q10.Find the correctly spelt word.

A.Pitiaeble
B.Pitiable
C.Pitiaable
D.Pitiabale

Answer: B.Pitiable


Q11.Find the correctly spelt word.

A.Incumbent
B.Incumbant
C.Incambant
D.Incambent

Answer: A.Incumbent


Q12.Find the correctly spelt word.

A.Budgetary
B.Budgetry
C.Budgetery
D.Bugetary

Answer: A.Budgetary


Q13.Find the correctly spelt word.

A.Paralelled
B.Parallelled
C.Paralleled
D.Parralleled

Answer: C.Paralleled


Q14.Find the correctly spelt word.

A.Arangemant
B.Arrangement
C.Arrangment
D.Arangement

Answer: B.Arrangement


Q15.Find the correctly spelt word.

A.Cemetry
B.Cemetery
C.Cemetary
D.Cemmetery

Answer: B.Cemetery


Q16.Find the correctly spelt word.

A.Vetniary
B.Vetarinary
C.Veteninary
D.Veterinary

Answer: D.Veterinary


Q17.Find the correctly spelt word.

A.Lauriate
B.Laureat
C.Laureate
D.Lauriat

Answer: C.Laureate


Q18.Find the correctly spelt word.

A.Comander
B.Commander
C.Commandor
D.Comandar

Answer: B.Commander


Q19.Find the correctly spelt word.

A.Tranquillity
B.Trenquillity
C.Trenquility
D.Tranquility

Answer: D.Tranquility


Q20.Find the correctly spelt word.

A.Alitration
B.Alliteration
C.Allitration
D.Aliteration

Answer: B.Alliteration


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.