Spelling Check Set – 9 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Spelling Check MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Spelling Check MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Find the correctly spelt word.

A.Refrigerator
B.Refriderater
C.Refridgerator
D.Referigerator

Answer: A.Refrigerator


Q2.Find the correctly spelt word.

A.Apallation
B.Appellation
C.Appelation
D.Appallation

Answer: B.Appellation


Q3.Find the correctly spelt word.

A.Catlogg
B.Catlog
C.Catlogue
D.Catalogue

Answer: D.Catalogue


Q4.Find the correctly spelt word.

A.Quintessance
B.Quintessence
C.Quintesance
D.Quintassence

Answer: B.Quintessence


Q5.Find the correctly spelt word.

A.Obssesion
B.Obssession
C.Obsession
D.Obsessien

Answer: C.Obsession


Q6.Find the correctly spelt word.

A.Alottee
B.Allotee
C.Alotte
D.Allottee

Answer: D.Allottee


Q7.Find the correctly spelt word.

A.Seperable
B.Separable
C.Saperable
D.Saparable

Answer: B.Separable


Q8.Find the correctly spelt word.

A.Hindrence
B.Hindrance
C.Hinderence
D.Hinderance

Answer: B.Hindrance


Q9.Find the correctly spelt word.

A.Remambrance
B.Remembrance
C.Remamberance
D.Rememberance

Answer: B.Remembrance


Q10.Find the correctly spelt word.

A.Proprietry
B.Propriatory
C.Proprietary
D.Proprietory

Answer: C.Proprietary


Q11.Find the correctly spelt word.

A.Consceintious
B.Conscientous
C.Conscintious
D.Conscientious

Answer: D.Conscientious


Q12.Find the correctly spelt word.

A.Strategam
B.Strategem
C.Stratagem
D.Stratagam

Answer: C.Stratagem


Q13.Find the correctly spelt word.

A.Reharsal
B.Rehersal
C.Rehearsal
D.Rehearsel

Answer: C.Rehearsal


Q14.Find the correctly spelt word.

A.Cancelation
B.Cancelletion
C.Cancellation
D.Cancellasion

Answer: C.Cancellation


Q15.Find the correctly spelt word.

A.Assasination
B.Asasination
C.Assassination
D.Asassination

Answer: C.Assassination


Q16.Find the correctly spelt word.

A.Millonare
B.Millionaire
C.Millionare
D.Millonaire

Answer: B.Millionaire


Q17.Find the correctly spelt word.

A.Equannimity
B.Equinimity
C.Equanimity
D.Equanimmity

Answer: C.Equanimity


Q18.Find the correctly spelt word.

A.Draut
B.Drout
C.Drougt
D.Drought

Answer: D.Drought


Q19.Find the correctly spelt word.

A.Fabullous
B.Fablous
C.Fabulous
D.Fabuleous

Answer: C.Fabulous


Q20.Find the correctly spelt word.

A.Uttrance
B.Utterance
C.Uterance
D.Utrance

Answer: B.Utterance


We hope the given Spelling Check MCQs Questions for Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Spelling Check MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.