Tenses Set – 10 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Tenses MCQs Questions for Tenses MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Tenses MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Tenses MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.We __ our annual sports day at the National Stadium next Monday.

A.holds
B.held
C.will hold
D.holding

Answer: C.will hold


Q2.The committee __ immediate action when they were told of the problem.

A.take
B.takes
C.will take
D.tooktook

Answer: D.tooktook


Q3.Kitty plans __ the bottles in her house.

A.recycle
B.recycled
C.recycling
D.to recycle

Answer: D.to recycle


Q4.__ you know the correct answer to this question ?

A.Is
B.Do
C.Does
D.Will

Answer: B.Do


Q5.__ you know the correct answer to this question ?

A.Is
B.Do
C.Does
D.Will

Answer: B.Do


Q6.Harriet, like Tim, __ fond of cats.

A.is
B.are
C.has
D.have

Answer: A.is


Q7.Some of the pots and a pail __ left behind after the party.

A.is
B.have
C.was
D.were

Answer: D.were


Q8.Each of the 20 questions on the test paper __ two marks.

A.carry
B.carries
C.has carried
D.will carry

Answer: B.carries


Q9.Just like her parents, Molly __ swimming.

A.enjoy
B.enjoys
C.enjoying
D.has enjoyed

Answer: B.enjoys


Q10.Of the twins, Ingrid __ the cleverer one.

A.is
B.are
C.has
D.were

Answer: A.is


Q11.A number of boys __ caught playing truant.

A.is
B.were
C.had
D.was

Answer: D.was


Q12.How much does a can of sardines __ ?

A.cost
B.costs
C.will cost
D.has cost

Answer: A.cost


Q13.None of the shirts __ nice enough for my friend.

A.is
B.are
C.were
D.will

Answer: A.is


Q14.Each of the participants __ a rope to tie round their ankles.

A.gets
B.get
C.getting
D.gotten

Answer: A.gets


Q15.Neither Ann nor I __ to sleep tonight; we plan to talk all night.

A.intend
B.intends
C.intended
D.will intend

Answer: A.intend


We hope the given Tenses MCQs Questions for Tenses PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Tenses MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.