Tenses Set – 5 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Tenses MCQs Questions for Tenses MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Tenses MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Tenses MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Lili __ herself while cycling at the park earlier.

A.hurt
B.hurts
C.has hurt
D.has hurt

Answer: A.hurt


Q2.Vera and Dora __ watching the sunset just now.

A.enjoy
B.enjoys
C.enjoyed
D.are enjoying

Answer: C.enjoyed


Q3.All the plants, except the hibiscus, __.

A.wilts
B.are wilting
C.wilting
D.is wilting

Answer: B.are wilting


Q4.Jill, together with Akila, __ to the football match tonight.

A.is going
B.are going
C.were going
D.went

Answer: A.is going


Q5.Sammy, with his two cousins, __ to visit their grandmother at the hospital later today.

A.is going
B.are going
C.have gone
D.were gone

Answer: A.is going


Q6.__ everyone taken a souvenir ?

A.Is
B.Are
C.Has
D.Have

Answer: C.Has


Q7.Everyone __ home now except for the janitor.

A.go
B.are going
C.is going
D.goes

Answer: C.is going


Q8.No one __ where Brady has gone to.

A.know
B.knows
C.known
D.knowing

Answer: B.knows


Q9.The carton of drinks __ a gift for the party.

A.are
B.was
C.has
D.were

Answer: B.was


Q10.A band of musicians __ the famous singer during her concert tonight.

A.is accompanying
B.are accompanying
C.accompanies
D.accompany

Answer: A.is accompanying


Q11.Darren, as well as Mike, __ swimming in the pool now.

A.was
B.are
C.is
D.were

Answer: C.is


Q12.A lot of people __ round the accident victim.

A.will crowd
B.are crowding
C.is crowding
D.crowds

Answer: B.are crowding


Q13.None of the children __ another piece of cake.

A.want
B.wants
C.wanting
D.have wanted

Answer: B.wants


Q14.The food __ left untouched as everyone had to leave in a hurry.

A.is
B.was
C.were
D.had

Answer: B.was


Q15.__ there any vegetables in the dish ?

A.Was
B.Were
C.Have
D.Had

Answer: B.Were


Q16.The victorious team ______a round of applause to their supporters.

A.gives
B.given
C.giving
D.have given

Answer: A.gives


Q17.Does the teacher __ why Tina was absent yesterday ?

A.know
B.knows
C.knew
D.known

Answer: A.know


Q18.Ali, together with Harris, __ punished for their mischief.

A.are
B.was
C.has
D.had

Answer: B.was


Q19.Nether Yiliang nor Terry __ happy with the situation.

A.is
B.are
C.were
D.have

Answer: A.is


Q20.Each of the helpers ______a souvenir after the parade.

A.get
B.gotten
C.gets
D.are getting

Answer: C.gets


We hope the given Tenses MCQs Questions for Tenses PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Tenses MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.