Tenses Set – 8 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Tenses MCQs Questions for Tenses MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Tenses MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Tenses MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1._ you ever _ by the teacher before ?

A.Did … scold
B.Are … scolded
C.Have … been scolding
D.Have … been scolded

Answer: D.Have … been scolded


Q2.They __ to each other since they quarreled.

A.has not talked
B.do not talk
C.have not been talked
D.have not been talking

Answer: D.have not been talking


Q3.The doorbell __ twice.

A.has rung
B.rings
C.is ringing
D.has been ringing

Answer: A.has rung


Q4._ you _ the meanings of any of those difficult words so far ?

A.Have … been found
B.Have … been finding
C.Have … found
D.Are … finding

Answer: C.Have … found


Q5.A priceless article __ from the showroom.

A.has been stealing
B.has stolen
C.is stealing
D.has been stolen

Answer: D.has been stolen


Q6.Someone __ my things. The cupboard is in a mess.

A.has stolen
B.has been stolen
C.steals
D.has been stealing

Answer: A.has stolen


Q7.She __ cakes; there’s flour on her hands.

A.has baked
B.bakes
C.has been baked
D.has been baking

Answer: D.has been baking


Q8._ she _ her documents again ?

A.Has … been misplacing
B.Has … been misplaced
C.Has … misplaced
D.Is … misplacing

Answer: C.Has … misplaced


Q9.The tenants __ a month to vacate the house.

A.is being given
B.have given
C.have been giving
D.have been given

Answer: D.have been given


Q10._ you _ the forms yet ?

A.Have … submitted
B.Are … submitting
C.Have … been submitted
D.Have … been submitting

Answer: A.Have … submitted


Q11.She __ for him since she received the telephone call.

A.have waited
B.is waiting
C.has been waited
D.has been waiting

Answer: D.has been waiting


Q12.Please __ softly when you are in the library.

A.speak
B.speaks
C.spoke
D.spoken

Answer: A.speak


Q13.Fred will not __ to the picnic if he is still not feeling well.

A.come
B.comes
C.coming
D.came

Answer: A.come


Q14.Be quiet while I __ of a plan to get us out of here.

A. think
B. will think
C. thought
D. have thought

Answer: A.think


Q15.Stop the __ and get on with the chores.

A.grumbles
B.grumble
C.grumbling
D.grumbles

Answer: C.grumbling


Q16.This chest of drawers __ quite a bit of money.

A.is cost
B.costs
C.costing
D.has cost

Answer: B.costs


Q17.__ it you or Hamid who ate my apple ?

A.Is
B.Was
C.Were
D.Did

Answer: B.Was


Q18.The books on the table __ to me.

A.belong
B.belongs
C.belonging
D.has belonged

Answer: A.belong


Q19.The child laughed while __ my funny questions.

A.answer
B.answers
C.answered
D.answering

Answer: D.answering


Q20.__ that your teacher over there ? He is very young.

A.Is
B.Was
C.Were
D.Has

Answer: A.Is


We hope the given Tenses MCQs Questions for Tenses PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Tenses MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.