Tenses Set – 9 Multiple Choice Questions

Are you guys looking for Tenses MCQs Questions for Tenses MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of Tenses MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of Tenses MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Gerry does not __ very much about the earth.

A.know
B.knows
C.known
D.knew

Answer: A.know


Q2.Were the girls _ the floor when you _ the classroom ?

A.sweep … enter
B.sweeping … entered
C.sweeping … entering
D.swept … entering

Answer: B.sweeping … entered


Q3.May I __ my pet hamster to school tomorrow ?

A.bring
B.brings
C.brought
D.bringing

Answer: A.bring


Q4.David was given three hours to __ his test.

A.finish
B.finishes
C.finished
D.finishing

Answer: A.finish


Q5.Neither the girls nor Ali __ to the barbecue tonight.

A.is going
B.go
C.are going
D.have gone

Answer: A.is going


Q6.Kelly, together with Rani, __ to the bookshop and buys herself a new pen.

A.walk
B.walks
C.walked
D.is walking

Answer: B.walks


Q7.Everyone __ to contribute an item for the concert.

A.were
B.are
C.has
D.have

Answer: C.has


Q8.My family and I __ for our weekly outing at the park every Saturday.

A.go
B.goes
C.went
D.are going

Answer: A.go


Q9.Like the monkey, the elephant also __ to eat nuts.

A.like
B.likes
C.liked
D.will like

Answer: B.likes


Q10.__ there anyone in this room who can play the piano ?

A.Is
B.Are
C.Was
D.Has

Answer: A.Is


Q11.Among the three girls, Sally __ the fairest complexion.

A.is
B.are
C.has
D.have

Answer: C.has


Q12.My parents __ my effort in helping out with the chores every day.

A.appreciate
B.appreciates
C.appreciated
D.are appreciating

Answer: A.appreciate


Q13.Either the boys or Ahmad __ the bus home every day.

A.takes
B.take
C.taking
D.took

Answer: A.takes


Q14.The boys __ making a lot of noise under the block just now.

A.is
B.were
C.was
D.are

Answer: B.were


Q15.He _ up straight when his teacher called his name.

A.sit
B.sits
C.sat
D.is sitting

Answer: C.sat


Q16.Molly, together with her friends, __ walking to the beach now.

A.is
B.are
C.were
D.was

Answer: A.is


Q17.Neither the girls nor their father __ to eat vegetables.

A.like
B.likes
C.liked
D.liking

Answer: B.likes


Q18.All the children __ their ice cream

A.enjoys
B.are enjoying
C.was enjoying
D.is enjoying

Answer: B.are enjoying


Q19.Most of the boys __ fishing this weekend.

A.goes
B.went
C.will go
D.is going

Answer: C.will go


Q20.Both the boys and the girl __ shy.

A.looks
B.look
C.looking
D.will look

Answer: B.look


We hope the given Tenses MCQs Questions for Tenses PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to Tenses MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.