Verbs Multiple Choice Questions set 1

Are you guys looking for Verbs MCQs Questions for English Grammar MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of English Grammar MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of English Grammar MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Could you turn _ the TV? The soap opera is about to start.

A. on
B. off
C. out
D. back

Answer : on


Q2.There was nothing good on TV so I turned it _ and went to bed.

A. in
B. up
C. off
D. down

Answer : C.off


Q3.he TV is too loud. Can you turn it _ a bit?

A. off
B. down
C. out
D. up

Answer :B.down


Q4.The TV is too quiet. Can you turn it _ a bit?

A. after
B. off
C. over
D. up

Answer : D.up


Q5.I´ve been looking _ my car keys for half an hour. Have you seen them anywhere?

A. at
B. up
C. for
D. after

Answer : C.for


Q6.My mother has offered to look _ the children, so we can go to the party.

A. after
B. into
C. for
D. at

Answer : A.after


Q7.If you don´t know what the word means, you’ll have to look it _ in the dictionary.

A. up
B. out
C. off
D. for

Answer : D.for


Q8.The meeting has been put _ to Friday as so many people have got the flu.

A. up
B. in
C. back
D. out

Answer : C.back


Q9.The meeting has been brought _ to Monday due to the seriousness of the situation.

A. on
B. out
C. down
D. forward

Answer : D.forward


Q10.The company is taking _ new workers to meet this projected demand.

A. at
B. on
C. up
D. over

Answer : B.on


Q11.We will have to start laying people _ if things don´t start to improve.

A. off
B. down
C. away
D. out

Answer : D.by


Q12.Get _ the bus before it’s impossible to get a seat.

A. up
B. over
C. on
D. off

Answer : C.on


Q13.This is my stop. I have to get _ the bus here.

A. away
B. off
C. out
D. down

Answer : B.off


Q14.Get _ and I´ll give you a lift.

A. up
B. into
C. over
D. in

Answer : D.in


Q15.What time does John’s flight get _ ? I think it’s due at 6.30

A. in
B. onto
C. out of
D. up to

Answer : A.in


Q16.Thanks for the lift. I can get _ here.

A. off
B. down
C. out
D. over

Answer : C.out


Q17.I´ll have to get __ the car. I think I´m going to be sick.

A. off
B. out
C. out of
D. down

Answer : C.out of


Q18.As so many people are ill, the meeting has been put _ to next Friday.

A. out
B. down
C. out
D. back

Answer : D.back


Q19.The police are looking _ the matter, which they regard as very serious.

A. into
B. onto
C. to
D. by

Answer : A.into


Q20.I don´t how how he gets _ on his salary. He can’t earn enough to pay for food, the car and rent.

A. over
B. through
C. in
D. by

Answer : D.by


Verbs MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Verbs PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Verbs Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.