Verbs Multiple Choice Questions set 10

Are you guys looking for Verbs MCQs Questions for English Grammar MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of English Grammar MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of English Grammar MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.The car _ into the wall at 75 miles an hour. Surprisingly, the driver and passengers were not badly hurt.

A. pushed
B. hit
C. bashed
D. crashed

Answer : crashed


Q2.I think he´s planning to _ into banking when he finishes university.

A. come
B. take
C. enter
D. go

Answer : go


Q3.He kept __ arriving late, so they had no choice but to sack him.

A. off
B. on
C. in
D. out

Answer : on


Q4.I keep _ the news by reading the online version of the New York Times.

A. up with
B. by with
C. in with
D. on with

Answer : up with


Q5.Peter is having real problems keeping the birds _ his vegetables.

A. away
B. out
C. down
D. off

Answer : off


Q6.It’s hard to keep the insects _ without the use of pesticides. This organic farming isn’t easy.

A. back
B. down
C. by
D. over

Answer : down


Q7.If he has a fault it´s that he tends to digress a bit. In meetings for example, he has trouble keeping _ the point.

A. up
B. on
C. in
D. to

Answer : to


Q8.The cost of keeping these old buildings _ is immense.

A. in
B. up
C. off
D. over

Answer : up


Q9.She’s still on a liquids only diet as she can´t keep anything solid _ .

A. up
B. in
C. down
D. inside

Answer : down


Q10.I do wish you’d keep your ridiculous opinions _ yourself.

A. in
B. with
C. by
D. to

Answer : to


Q11.My son seems incapable of keeping _ trouble at his new school.

A. over of
B. out of
C. away of
D. down of

Answer : out of


Q12.My son seems incapable of keeping _ bad influences. He always seems to make friends with the wrong sort.

A. away from
B. down from
C. off from
D. out from

Answer : away from


Q13.We were asked, by the park authorities, to keep _ the grass.

A. out
B. away
C. off
D. down

Answer : off


Q14.Everyone should keep _ of the building as it is going to be demolished and is probably structurally unsound.

A. away
B. out
C. off
D. down

Answer : out


Q15.I’m really looking _ to your barbecue on Saturday. Thanks very much for inviting me.

A. over
B. forward
C. away
D. on

Answer : forward


Q16.Apparently some of our deliveries are not being sent out on time. Could you look __ that for me?

A. to
B. in
C. into
D. over

Answer : into


Q17.My mother is going to look __ the children this evening so that we can go out to dinner.

A. by
B. after
C. on
D. round

Answer : after


Q18.If you don´t know what the word means, look it __ .

A. for
B. off
C. up
D. on

Answer : up


Q19.I wonder if you’d mind looking this report __ for me and giving me your opinion.

A. in
B. over
C. on
D. into

Answer : over


Q20.She was so beautiful I couldn’t stop looking __ her.

A. at
B. over
C. off
D. on

Answer : at


Verbs MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Verbs PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Verbs Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.