Verbs Multiple Choice Questions set 2

Are you guys looking for Verbs MCQs Questions for English Grammar MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of English Grammar MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of English Grammar MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.Do you feel _ going out for a beer or two this evening?

A. on
B. in
C. to
D. like

Answer : like


Q2.John can just about get _ in French if he has to. He can normally make himself understood.

A. over
B. through
C. by
D. down

Answer : by


Q3.I´d like to fix _ a meeting for some time early next week.

A. down
B. on
C. up
D. in

Answer : up


Q4.He has finally managed to give _ smoking after years of trying.

A. up
B. on
C. in with
D. to

Answer : up


Q5.I’ve already had five guesses. I give _ . Just tell me the answer!

A. off
B. up
C. out
D. away

Answer : up


Q6.If we don´t check _ by 11.30, we´ll have to pay for another night.

A. down
B. away
C. off
D. out

Answer : out


Q7.I´m going to try and cheer John _ with a surprise party.

A. on
B. over
C. out
D. up

Answer : up


Q8.They do _ houses and then sell them on at a profit.

A. on
B. off
C. down
D. up

Answer : up


Q9.I´m sorry I had to cancel our dinner date, but I promise I´ll make it _ to you.

A. over
B. on
C. out
D. up

Answer : up


Q10.”She has turned down their job offer” means:

A. She thinks it´s a good offer.
B. She has refused it.
C. She has accepted it.
D. She´s considering it.

Answer : She has refused it.


Q11.”The company is taking on new workers” means:

A. They are hiring new staff.
B. They are firing staff.
C. They are letting some people go.
D. They are downsizing.

Answer : They are hiring new staff.


Q12.”We are bringing the next phase of the negotiations forward” means:

A. We´re going to have them later.
B. We´re going to cancel them.
C. We´re going to call them off altogether.
D. We´re going to have then earlier than initially planned.

Answer : We´re going to have then earlier than initially planned.


Q13.”She has decided to take up their job offer” means:

A. She´s still thinking it over
B. She has declined it
C. She has accepted it
D. She´s refused it

Answer : She has accepted it


Q14.”We are going to put the next meeting back a bit” means:

A. We´re going to have to cancel it.
B. We´re going to have to hold it at a later date.
C. We´re not planning to have another meeting.
D. We´re suspending all future meetings.

Answer : We´re going to have to hold it at a later date.


Q15.”Something has come up” means:

A. Someone has brought up a point
B. Costs have suddenly increased
C. A price has gone up
D. An unexpected problem has arisen

Answer : An unexpected problem has arisen


Q16.”I must pick the children up from school” means:

A. I must take them to school
B. I must collect them from school
C. I must drive them to school
D. I must leave them at school

Answer : I must collect them from school


Q17.”That´s a lot of information to take in all at once” means:

A. That´s a lot of information to talk about
B. That´s a lot of information to discuss
C. That´s a lot of information to absorb and process
D. That´s a lot of information to write down

Answer : That´s a lot of information to absorb and process


Q18.”I have to drop the children off at school” means:

A. I have to make sure that they´re at school
B. I have to bring them back from school
C. I have to collect them from school
D. I have to leave them at school

Answer : I have to leave them at school


Q19.”I don´t get on with him very well” means:

A. I don´t think he´s very intelligent
B. We don´t have a very good relationship
C. We don´t have a great deal in common
D. I don´t work in the same department as him

Answer : We don´t have a very good relationship


Q20.”We have no idea what the final bill will come to” means:

A. We don´t know how the bill was calculated.
B. We have no idea what the final cost will be.
C. We have no idea when the bill will arrive.
D. We don´t know when the bill is due.

Answer : We have no idea what the final cost will be.


Verbs MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Verbs PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Verbs Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.