Verbs Multiple Choice Questions set 8

Are you guys looking for Verbs MCQs Questions for English Grammar MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of English Grammar MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of English Grammar MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.One thing I will say for John is that he never goes back _ his word. If he promises to do something, he does it.

A. on
B. in
C. off
D. from

Answer : on


Q2.As time goes _ he seems to get even more antisocial.

A. away
B. down
C. off
D. by

Answer : by


Q3.Fifteen years of his life have gone _ the building up of this company.

A. over
B. onto
C. into
D. under

Answer : into


Q4.A bomb went _ in the town centre last week. Nobody has claimed responsibility.

A. up
B. off
C. on
D. out

Answer : off


Q5.There´s a particularly virulent strain of flu going _ at the moment.

A. around
B. over
C. up
D. on

Answer : on


Q6.John’s going _ saying that he was the one who called off the engagement, which is quite untrue.

A. away
B. around
C. over
D. on

Answer : around


Q7.We’ve invited so many people to the barbecue. I hope there´s enough food to go _ . I don’t want anyone to go hungry. 1

A. over
B. down
C. round
D. by

Answer : round


Q8.There’s a rumour going _ the company that the CEO is going to resign.

A. around
B. under
C. over
D. out

Answer : around


Q9.This model goes _ about $50,000. Cash buyers can normally expect some sort of a discount, however.

A. off
B. to
C. over
D. for

Answer : for


Q10.He was born in Paris, but grew _ in London.

A. out
B. on
C. off
D. up

Answer : up


Q11.These trousers are so large that Pete´s son is going to need two years to grow _ them.

A. into
B. over
C. on
D. in

Answer : into


Q12.My children grow _ _ their shoes so quickly. Having to buy them new pairs so often is costing me a fortune.

A. away from
B. out from
C. off with
D. out of

Answer : out of


Q13.They basically grew _ _ beans and rice. It was their staple diet as children.

A. up over
B. up with
C. up on
D. up for

Answer : up on


Q14.I wasn’t crazy about Peter at first but he´s growing _ me. I like him a lot more now that I’ve got to know him a bit better.

A. up
B. on
C. off
D. in

Answer : on


Q15.We grew _ over the years, especially after she moved to the States. It was difficult to stay in touch over long distances before the internet 1

A. apart
B. away
C. out
D. off

Answer : apart


Q16.What does your little boy want to be when he grows _ ? He says he wants to be a fireman.

A. on
B. up
C. out
D. off

Answer : up


Q17.I hated English beer at first, but I have to say it´s growing _ me. I like it much more than when I first tried it.

A. in
B. out
C. on
D. off

Answer : on


Q18.The product really grew _ _ some research done by a group of scientists at the University of California.

A. down from
B. out by
C. out from
D. out of

Answer : out of


Q19.It´s about time you grew _ . You’re a bit old to be out every night chasing women.

A. on
B. up
C. in
D. out

Answer : up


Q20.I think she feels that being married to Dave is holding her _ . She feels she’d be able to do more if she weren’t married to him.

A. off
B. out
C. away
D. back

Answer : back


Verbs MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Verbs PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Verbs Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.