Verbs Multiple Choice Questions set 9

Are you guys looking for Verbs MCQs Questions for English Grammar MCQs with Answers PDF Free Download as per CBSE new exam pattern? You came to the right page. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters of English Grammar MCQs. Students also can take a free test of the Multiple Choice Questions of English Grammar MCQs. Each question has four options followed by the right answer. These MCQ Questions are selected supported by the newest exam pattern.


Q1.I wonder what’s holding him _ . He should have been here hours ago.

A. up
B. down
C. out
D. in

Answer : up


Q2.He was so strong that it took four men to hold him __ .

A. away
B. out
C. up
D. down

Answer : down


Q3.He’s never been able to hold _ a job for more than six months.

A. back
B. in
C. down
D. up

Answer : down


Q4.The union is holding _ an increase of 5%, but they´ll never get it.

A. up for
B. out for
C. over for
D. in for

Answer : out for


Q5.There’s something he’s not telling us. He’s definitely holding _ us.

A. down on
B. away on
C. by on
D. out on

Answer : out on


Q6.The luxury end of the market is holding __ relatively well all things considered. I thought the recession would hit it harder.

A. in
B. up
C. on
D. over

Answer : up


Q7.Given the uncertainty in the market, we’ve decided to hold __ on the investment for the immediate future.

A. up
B. in
C. off
D. out

Answer : off


Q8.They’re clearly holding their prices _ to try and win market share. They must be barely covering their costs.

A. in
B. out
C. off
D. down

Answer : down


A. on
B. over
C. down
D. up

Answer : over


Q10.The bank was held _ at gunpoint by three masked men. They got away with about $50,000 in cash.

A. up
B. out
C. away
D. down

Answer : up


Q11.Ever since I got the job instead of her, she has held it _ me.

A. up
B. to
C. against
D. by

Answer : against


Q12.I hope the rain holds _ until Monday. We´re having a barbecue this weekend.

A. away
B. off
C. out
D. down

Answer : off


Q13.When her grandfather died she _ into quite a lot of money.

A. went
B. got
C. came
D. took

Answer : came


Q14.There´s a problem with one of the machines which needs _ into as a matter of urgency.

A. looking
B. taking
C. getting
D. making

Answer : looking


Q15.We’ve been trying to _ into the lucrative Japanese market for years.

A. crash
B. turn
C. put
D. break

Answer : break


Q16.Their house has been _ into three times in the last two years. Their insurance premiums must be very high.

A. taken
B. robbed
C. broken
D. stolen

Answer : broken


Q17.We have _ into an agreement with them to supply spare parts for the next two years

A. put
B. entered
C. signed
D. taken

Answer : entered


Q18.We’ll have to _ into our savings to pay for the rewiring of the house.

A. get
B. move
C. put
D. dip

Answer : dip


Q19.With a bit of investment and hard work we could _ this restaurant into a goldmine.

A. get
B. turn
C. have
D. bring

Answer : turn


Q20.I _ into Pete in the shopping centre last week; I hadn’t seen him since university.

A. came
B. met
C. bumped
D. took

Answer : bumped


Verbs MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Verbs PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Verbs Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.